Spirituális mese


Könyvleírás

 

A könyv lelkünk egy darabja.

Üzeneteket fogalmaz meg „Hétköznapi Indigóktól” ©, egy olyan Világból, melynek az érzékelése, még ha egyénenként más és más is, de a megélése közös.


Csillag-Szemek | Spirituális meseregény


Amikor belenézel gyermeked szemébe, milliónyi Csillag néz vissza Rád. Gondolkodtál – e már azon, milyen üzenetet rejtenek eme Csillagok?

Az életemben megforduló gyermekek - kiváltképp a sajátjaim - megtanítottak arra, hogy valójában minden kicsi Lélek különleges képességekkel születik. Képességekkel, amelyeket mi felnőttek különlegesnek, olykor természetfelettinek, Ők viszont hétköznapinak és természetesnek élnek meg. A Velük megélt örömteli és időnként zivataros pillanatok inspiráltak ennek a meseregénynek a megírására.

A történet azt a folytonos párhuzamot mutatja be, ahogy ezek a gyermekek saját szemeiken keresztül látják a fizikai világot és az azon túli VALÓSÁGOT.


Csillag-Szemek | Spirituális meseregény


Fénysugár, Végtelen Fényes Birodalmából szemléli az embereket, és szűnni nem akaró vágyat érez, hogy leszülessen a Földre. Emiliként a megértést, az elfogadást, és a Négy Elemi Erő tanítását hozza magával.

Miközben rengeteget tanul az emberek tulajdonságairól, és az Anyag Törvényeiről, folyamatosan kapcsolatban marad a másik Dimenzió Lényeivel, akik különböző megjelenési formáikban emlékeztetik arra, ki is Ő valójában.

Sokszínű kalandokat él át, és mire kisbabából kisgyermekké cseperedik, megérkezik kisöccse Erik, aki az emberi öntörvényűség és önzőség vad villámain keresztüllovagolva elhozza a Földre az Erény Hét Fegyverét.

Emili és Erik nemcsak a család és a külvilág felé tart tükröt, hanem megmutatják a testvér lét Fény és Árny oldalait is az olvasónak.

Emili Fénysugárként a gyengéd energiákat és az Ősi Elementálokat hívja segítségül az egyes - kívül és önmagán belül zajló - párbajokban.

Erik, az aranyló Villámlovas, ébenfekete paripáján, emberfeletti ügyességgel Téren és Időn áthatolva az Erény Fegyvereit forgatva, és a Tudás Sisakját használva leleményesen arat győzelmet a belőlünk fakadó pusztító gondolatok asztrális Lényei fölött.


Csillag-Szemek | Spirituális meseregény


A könyv végére leszületik a harmadik Csillag Testvér, Patrik. Ő, Bölcs Lélekként a Születés és Halál örök körforgását és a JELEN pillanat végtelenségét testesíti meg.

A könyvet ajánlom minden iskolásnak, emlékeztetőül egy feledésbe merülő Világra, és minden Szülőnek, aki nyitott arra, hogy a család hétköznapi életében felmerülő konfliktushelyzeteket egy Mágikus Világon keresztül szemlélje.


Szeretettel,

Fehér-Pál Rita

 

 

 

 

Bemutatkozás

Minden Pillanat lehetőség arra, hogy gondold ÚJ-RA! Valahányszor gyermekszemekbe nézek, látom azt a végtelen bölcsességet, melyen keresztül a spiritualitás, mint Valóság nyilvánul meg.

Tovább

Könyvleírás

A könyv lelkünk egy darabja.Üzeneteket fogalmaz meg egy olyan Világból, melynek az érzékelése, még ha egyénenként más és más is, de a megélése közös.

Tovább

Foglalkozások

Foglalkozásaim játékos formában hangolják rá a résztvevőket a korosztály-specifikus kihívások megoldására. Minden gyermek tanít, és tanul is egyszerre. A szabad játék a létező legtökéletesebb spirituális élmény.

Tovább

Numerológia

A számok nemes egyszerűséggel rajzolják meg, vagy lassítják le azokat a gyorsabb rezgésű energetikai összefüggéseket, melyek meghatározzák a léleknek a fizikai világban vállalt életfeladatát, és más lelkekkel való kapcsolatának rendszerét.

Tovább

© 2024 www.spiritualismese.hu Minden jog fenntartva! A könyv illusztrációit Ábrám Szabina készítette!

Spirituális szülők