Spirituális mese


Megrendelés

A könyvet az alábbi felület kitöltésével lehet megrendelni postai utánvétellel. A könyv ára 3800 Ft (karácsonyi kedvezményként Magyarország területére a szállítási költség díjtalan).


Postai utánvétel: amennyiben a szállítási cím különbözik a fent megadott címtől, kérjük a megjegyzés rovatban adja meg a szállítási címet.


A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Bemutatkozás

Minden Pillanat lehetőség arra, hogy gondold ÚJ-RA! Valahányszor gyermekszemekbe nézek, látom azt a végtelen bölcsességet, melyen keresztül a spiritualitás, mint Valóság nyilvánul meg.

Tovább

Könyvleírás

A könyv lelkünk egy darabja.Üzeneteket fogalmaz meg egy olyan Világból, melynek az érzékelése, még ha egyénenként más és más is, de a megélése közös.

Tovább

Foglalkozások

Foglalkozásaim játékos formában hangolják rá a résztvevőket a korosztály-specifikus kihívások megoldására. Minden gyermek tanít, és tanul is egyszerre. A szabad játék a létező legtökéletesebb spirituális élmény.

Tovább

Numerológia

A számok nemes egyszerűséggel rajzolják meg, vagy lassítják le azokat a gyorsabb rezgésű energetikai összefüggéseket, melyek meghatározzák a léleknek a fizikai világban vállalt életfeladatát, és más lelkekkel való kapcsolatának rendszerét.

Tovább

© 2023 www.spiritualismese.hu Minden jog fenntartva! A könyv illusztrációit Ábrám Szabina készítette!

Spirituális szülők